top of page

Deepcellhealing;

De Deepcellhealing is een hele fijne behandeling bij pijn, lichamelijk ongemak en stress.

Doordat deze behandeling diep doordringt in het lichaam mag u vrij snel resultaat verwachten. Veelal zijn twee of drie behandelingen genoeg om de klachten te verlichten.

Aan het begin van de behandeling wordt uw lichaam geopend op Cel niveau waardoor de behandeling tot in de celkern mag doordringen. Daarna worden uw chakra's (energiepunten in het lichaam) geharmoniseerd en gebalanceerd en worden blokkades zo goed mogelijk opgeheven. Lichaam en geest zijn één, onbalans in het ene aspect geeft uiteindelijk ook klachten in het andere aspect. Door de energiestroom van uw lichaam weer op gang te brengen kan het zelfgenezend vermogen gestimuleerd worden en kan er heling plaatsvinden op allerlei gebied.

Vaak krijg ik ook boodschappen door die ik u mag meegeven.

U kunt gewoon met uw kleren aan op een massage tafel liggen en ik manipuleer niet aan spieren of gewrichten, dus de behandeling is volkomen veilig. De behandeling wordt bij mij thuis gegeven,

liever de behandeling bij u thuis? Dan komen er extra kosten bij ivm reistijd en kms.(€0,35/km) Prijsopgave na aanvraag.

Het is ook een hele fijne behandeling voor de zgn nieuwetijds kinderen en hooggevoelige kinderen die moeite hebben hun draai in deze maatschappij te vinden!

Fotoreading/ healing;

U kunt , als u te ver weg woont, ook een uitgebreide reading en healing via foto ontvangen. Stuurt u een foto waar u alleen op staat met uw vragen of de dingen waarin u meer inzicht wilt en ik neem zsm. contact op met u.

Energiekaartje;

Voor extra ondersteuning na een behandeling of bij lichamelijke ongemakken of spanning ivm een examen of zo, kunt u ook een energiekaartje aanvragen. Geeft u even aan waarvoor u het nodig heeft en u krijgt het, voorzien van helende energie en een bijpassend edelsteen engeltje toegestuurd. Klanten geven aan dat het ong. een week werkzaam is.

Deepcellhealing;(aan huis op aanvraag)

Fotoreading/healing;

Energiekaartje;

€35

€35


€12

bottom of page