top of page

 

Dierentolk;

Soms verloopt de communicatie tussen u en uw dier of uw dieren onderling niet zoals gehoopt of vermoedt u pijn of ongemak en komt de dierenarts niet echt verder. Een dierentolk kan helpen. Via foto ga ik in contact met uw dier en komen pijn, ongemak en emoties vrij nauwkeurig naar voren waarna we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Goed onderlegd met diverse opleidingen kan ik u ook (voedings) adviezen meegeven.

Voor een gesprek met uw dier heb ik een foto nodig waar hij of zij alleen op staat en de gegevens; roepnaam, geslacht (evt. geholpen) en leeftijd en even in het kort wat uw vragen zijn of waar u tegen aan loopt. Ik ben geen helderziende en wat uw dier me niet wil vertellen krijg ik dan ook niet te horen. En omdat uw problemen niet altijd ook de problemen van uw dier zijn is het makkelijk om te weten waar de schoen wringt, zodat ik hier direct naar kan vragen.

Een gesprek wordt altijd gecompleteerd met een healing voor het beste resultaat. Uw dier krijgt een “gewone” healing en een chakrahealing met passende edelstenen. Voor extra ondersteuning kunt u nog een Energiekaartje bestellen met bijpassend edelsteen engeltje. Dit werkt ong een week vanaf het moment dat u het gaat gebruiken. Ik geef u graag meer informatie.

 

(Een healing kan nooit een dierenarts vervangen en is hier ook niet voor bedoeld!)

 

*Vermissingen*;

Vermissingen zijn heel moeilijk. Ik "zie" de omgeving door de ogen van het dier. Je kunt je voorstellen dat die er vanaf die hoogte anders uitziet dan voor ons. Mocht u de omgeving al herkennen is het dier vaak al weer vertrokken voordat u aan komt en loopt u dus letterlijk achter de feiten aan. Het is voor mij ook bijna geen doen om elke dag opnieuw in te tunen en te zoeken waar uw dier zich bevindt. En vanwege de vele frustraties die het vaak met zich mee brengt omdat er wel een omgeving herkent wordt, maar niks gevonden heb ik besloten om GEEN vermissingen meer te doen. Dank voor uw begrip.

 

*Soms is het wenselijk om een telefonische nabespreking te hebben vanwege vragen die op komen. Ik plan hiervoor een half uur in en de kosten bedragen €15.*

 

Behandeling;

Het is gebleken dat een aura en chakra healing of een deep cell behandeling ook erg goed werkt bij dieren. In een omtrek van 20 km rond Hapert kom ik dan ook graag naar u toe om uw paard of hond te behandelen. Hou er rekening mee dat deze behandeling ook bij dieren diep kan gaan en uw dier in de eerste dagen na de behandeling even tijd nodig heeft om zijn of haar nieuwe balans te vinden. Evt. reacties op de behandeling komen vanuit het zelfgenezend vermogen van uw dier. Ik manipuleer niet en voer ook geen heftige handelingen uit!

Ook kan ik een Bachbloesem samenstellen, afgestemd op je dier, deze helpen vooral bij mentale klachten, denk aan

verhuizing

stress,

Verlies van een maatje

Verlatingsangst enz

Deze kunnen altijd gegeven worden, ook in combinatie met medicijnen en kunnen opgestuurd worden.

Ik ben GEEN dierenarts en kan deze ook niet vervangen. Mijn behandelingen kunnen ter aller tijden WEL als ondersteuning dienen.

Dierentolk via foto;
(de prijs is per dier)

Behandeling hond;
(inc. gereden kms)

Behandeling paard;
(incl. gereden kms.)

Bachbloesem;
(inc. verzenden)

€35


€35
€45

€65


€21

 

bottom of page