top of page

 

Dierentolk;

Soms verloopt de communicatie tussen u en uw dier of uw dieren onderling niet zoals gehoopt of vermoedt u pijn of ongemak en komt de dierenarts niet echt verder. Een dierentolk kan helpen. Via foto ga ik in contact met uw dier en komen pijn, ongemak en emoties vrij nauwkeurig naar voren waarna we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Goed onderlegd met diverse opleidingen kan ik u ook (voedings) adviezen meegeven.

Voor een gesprek met uw dier heb ik een foto nodig waar hij of zij alleen op staat en de gegevens; roepnaam, geslacht (evt. geholpen) en leeftijd en even in het kort wat uw vragen zijn of waar u tegen aan loopt. Ik ben geen helderziende en wat uw dier me niet wil vertellen krijg ik dan ook niet te horen. En omdat uw problemen niet altijd ook de problemen van uw dier zijn is het makkelijk om te weten waar de schoen wringt, zodat ik hier direct naar kan vragen.

Een gesprek wordt altijd gecompleteerd met een healing voor het beste resultaat. Uw dier krijgt een “gewone” healing en een chakrahealing met passende edelstenen. Voor extra ondersteuning kunt u nog een Energiekaartje bestellen met bijpassend edelsteen engeltje. Dit werkt ong een week vanaf het moment dat u het gaat gebruiken. Ik geef u graag meer informatie.

 

(Een healing kan nooit een dierenarts vervangen en is hier ook niet voor bedoeld!)

 

*Vermissingen*;

Vermissingen zijn heel moeilijk. Ik "zie" de omgeving door de ogen van het dier. Je kunt je voorstellen dat die er vanaf die hoogte anders uitziet dan voor ons. Mocht u de omgeving al herkennen is het dier vaak al weer vertrokken voordat u aan komt en loopt u dus letterlijk achter de feiten aan. Het is voor mij ook bijna geen doen om elke dag opnieuw in te tunen en te zoeken waar uw dier zich bevindt. En vanwege de vele frustraties die het vaak met zich mee brengt omdat er wel een omgeving herkent wordt, maar niks gevonden heb ik besloten om GEEN vermissingen meer te doen. Dank voor uw begrip.

 

*Soms is het wenselijk om een telefonische nabespreking te hebben vanwege vragen die op komen. Ik plan hiervoor een half uur in en de kosten bedragen €15.*

 

Behandeling;

Ook bij dieren kunnen chakra's en meridianen verstopt raken of uit balans gaan. Dit brengt gedragsveranderingen met zich mee of zelfs lichamelijke klachten. Omgekeerd kunnen lichamelijke klachten uiteindelijk ook energetische blokkades geven.
Na ziekte, trauma, al dan niet uit het verleden, stijfheid, angst of frustratie/zuur gedrag of als u niet weet waarom uw dier zich anders gedraagt dan normaal kan een behandeling veel goeds doen. ik werk met acupressuur, aura en chakrahealing en Bachbloesems.
Deze laatste kunnen ondersteuning bieden bij;
angst,
na verhuizing,
stress,
verlies van een maatje enz.
Tevens evt. voedingsadviezen of advies over supplementen.
Vaak zijn 1 a 2 behandelingen voldoende om u en uw dier weer op het juiste pad te zetten.
Binnen een straal van 10 km betaalt u geen extra reiskosten, daarbuiten reken ik €0,35/km en reistijdvergoeding. Voor exacte prijsopgave neemt u even contact op aub.

Dierentolk via foto;
(de prijs is per dier)

Behandeling hond;

Behandeling paard;

Bachbloesem;
(inc. verzenden)

€35


€45 (€40 bij mij thuis)

€65


€21

 

bottom of page